مواد لازم برای 2 نفر
ماهی قزل.................... آلا2 عدد
پودر سیر....................1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش یا نارنج.....................2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون..................1 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو..................1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز ...................... به میزان دلخواه
آرد سفید ...................4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ .................... 1 عدد
پودر پانکو................ نصف پیمانه
روغن برای سرخ کردن.............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
ابتدا ماهی را شسته و داخل شکم آن را خالی کنید و با دست ستون فقرات آن را گرفته و بکشید به طوری که استخوان و تیغ های ماهی جدا شده ولی سر و دم باقی بماند،آب لیمو رنده پوست لیمو ،روغن زیتون و پودر سیر و نمک و فلفل قرمز را مخلوط کرده ماهی را به آن آغشته کنید .
بهتر است در این حالت یک شب یا حداقل نیم ساعت بماند سپس ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر پانکو غلطانده و در روغن سرخ کنید.