Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:05

27
آذر
شنیسل ماهی قزل آلا

شنیسل ماهی قزل آلا

ابتدا ماهی را شسته و داخل شکم آن را خالی کنید و با دست ستون فقرات آن را گرفته و بکشید به طوری که استخوان و تیغ های ماهی جدا شده ولی سر و دم باقی بماند،آب لیمو رنده پوست لیمو ،روغن زیتون و پودر سیر و نمک

مواد لازم برای 2 نفر

ماهی قزل.................... آلا2 عدد

پودر سیر....................1 قاشق چایخوری

آب لیمو ترش یا نارنج.....................2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون..................1 قاشق سوپخوری

رنده پوست لیمو..................1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل قرمز ...................... به میزان دلخواه

آرد سفید ...................4 قاشق سوپخوری

تخم مرغ ....................  1 عدد

پودر پانکو................   نصف پیمانه

روغن برای سرخ کردن..............  به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

ابتدا ماهی را شسته و داخل شکم آن را خالی کنید و با دست ستون فقرات آن را گرفته و بکشید به طوری که استخوان و تیغ های ماهی جدا شده ولی سر و دم باقی بماند،آب لیمو رنده پوست لیمو ،روغن زیتون و پودر سیر و نمک و فلفل قرمز را مخلوط کرده ماهی را به آن آغشته کنید .

بهتر است در این حالت یک شب یا حداقل نیم ساعت بماند سپس ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در پودر پانکو غلطانده و در روغن سرخ کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای دریایی، شنیسل ماهی، شنیسل تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز