Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 12:27

20
آذر
گراتن مرغ و بادمجان

گراتن مرغ و بادمجان

فیلة مرغ و قدری روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه فلفل‌ دلمه‌ای، سیر، پیازداغ، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمائید.

مواد لازم  براى  6-8  نفر

فیلة‌ مرغ خرد کرده ......................500 گرم

روغن مخصوص سرخکردنی ...................به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده.......................یک عدد متوسط

سیر له کرده..................یک حبه

پیازداغ ..................2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ................به میزان لازم

زعفران حلکرده...................2 قاشق سوپخوری

سس سفید ........................ یک‌ونیم پیمانه

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده................... یک‌کیلو

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا.......................250 گرم

پنیر پارمسان ..............100 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی با گوشت چرخ‌کرده

 

 

روش‌تهیه

فیلة مرغ و قدری روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه فلفل‌ دلمه‌ای، سیر، پیازداغ، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا ظرف مناسب و نسوزی را انتخاب کنید، 3 قاشق سوپخوری سس سفید در کف ظرف بریزید و کف ظرف را با سس آغشته کنید. سپس نیمی از بادمجان‌ها را روی سس قرار دهید و نیمی از مخلوط مرغ را رویش بریزید. اینک رویش نیمی از سس سفید و پنیر موزارلا را ریخته و دوباره بادمجان بچینید و باقیمانده مرغ را بیفزائید. حالا سس سفید و باقیمانده پنیر و پنیر پارمسان را افزوده و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: گراتن تعداد بازديد: 189 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز