مواد لازم براى 6-8 نفر
فیلة مرغ خرد کرده ......................500 گرم
روغن مخصوص سرخکردنی ...................به میزان لازم
فلفل دلمهای خرد کرده.......................یک عدد متوسط
سیر له کرده..................یک حبه
پیازداغ ..................2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ................به میزان لازم
زعفران حلکرده...................2 قاشق سوپخوری
سس سفید ........................ یکونیم پیمانه
بادمجان حلقهای خرد کرده................... یککیلو
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا.......................250 گرم
پنیر پارمسان ..............100 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده
روشتهیه
فیلة مرغ و قدری روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود. آنگاه فلفل دلمهای، سیر، پیازداغ، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا ظرف مناسب و نسوزی را انتخاب کنید، 3 قاشق سوپخوری سس سفید در کف ظرف بریزید و کف ظرف را با سس آغشته کنید. سپس نیمی از بادمجانها را روی سس قرار دهید و نیمی از مخلوط مرغ را رویش بریزید. اینک رویش نیمی از سس سفید و پنیر موزارلا را ریخته و دوباره بادمجان بچینید و باقیمانده مرغ را بیفزائید. حالا سس سفید و باقیمانده پنیر و پنیر پارمسان را افزوده و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.