تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آب پیاز................ 50 گرم
سس کچاپ................50 گرم
خردل.............. یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل ................به میزان لازم
سیر ساطوری کرده ............. یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخکرده)............... 500 گرم
روغن زیتون................ 2 قاشق سوپخوری
نان همبرگر...............4 عدد
کاهو و گوجهفرنگی ...................به میزان لازم
پنیر گودا ............... 4 ورق
پیاز حلقهای تفت داده............. 1 عدد کوچک
ریحان .............. یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده................... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A
روش تهیه
آب پیاز، سسها، نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آنگاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابة مناسبی با روغن سرخ کنید. سپس نانها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخکرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیبزمینی و ریحان بیارائید.
بیشتر بخوانید:
پنکیک سیبزمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه
طرز تهیه نان باگت خانگی