Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:58

17
آذر
برگر فرانسوی

برگر فرانسوی

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن‌گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

آب پیاز................ 50 گرم

سس کچاپ................50 گرم

خردل.............. یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ................به میزان لازم

سیر ساطوری کرده ............. یک حبه

راسته و فیله گوساله (چرخکرده)............... 500 گرم

روغن زیتون................ 2  قاشق سوپخوری

نان همبرگر...............4 عدد

کاهو و گوجه‌فرنگی ...................به میزان لازم

پنیر گودا ............... 4 ورق

پیاز حلقه‌ای تفت داده............. 1 عدد کوچک

ریحان ..............  یک دسته کوچک

سیب زمینی سرخ کرده................... به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A

 

 

روش تهیه

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن‌گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابة مناسبی با روغن سرخ کنید. سپس نان‌ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخکرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.

بیشتر بخوانید:

پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه

طرز تهیه نان باگت خانگی

 

برچسب ها: برگر، همبرگر، طرز تهیه همبرگر تعداد بازديد: 241 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز