تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
قارچ اسلایس کرده .....................۱۵۰ گرم
روغن................ به میزان لازم
نمک و فلفل................. به میزان لازم
آبلیمو................. 2 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد کرده.................. ۱۵۰ گرم
ژامبون گوشت.................... ۴ ورق
تخم مرغ .................. ۴ عدد
شیر................. ۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده.................... ۱۰۰ - ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه خرد کرده ................... 3 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
روش تهیه
قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابة مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید. آنگاه در تابهای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. سپس در ظرف گودی تخم مرغها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید.
کف تابة نچسب به قطر 25 سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخممرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید، بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخممرغ مواد میانی را قرار دهید. حالا پنیر و فلفل دلمهای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود. سپس کرپ را در ظرف مناسبی قرار دهید.
بیشتر بخوانید:
موساکا؛ غذای خوش طعم یونانی!
گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای