Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:32

9
آذر
پیتزا براکلی

پیتزا  براکلی

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

خمیر پیتزا .................150 گرم

سس پیتزا ...................... 2  قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا................. 120 گرم

پنیر گودا  رنده کرده.................... 30 گرم

براکلی بخارپز کرده .................150 گرم

زیتون بدون هسته............   5 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده.................... 10 عدد

فیله گوساله تفت داده ...................100 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده.................... یک‌سوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

طرز تهیه

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیلة گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید. اینک باقیماندة پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: پیتزا تعداد بازديد: 229 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز