مواد لازم
شكر.........................1 پيمانه
آب.....................1 قاشق سوپخوري
نمك...................يكدوم قاشق چايخوري
كره...................1 قاشق سوپخوري
گلوكز................1 قاشق سوپخوري
پاپ كورن....................به اندازه لازم
پودر پسته.....................براي تزيين
بیشتربخوانید:
با پخت انواع پاپ کورن های طعم دار آشنا شوید + طرز تهیه
روشتهیه
درون يك قابلمه شكر و آب را حرارت دهيد تا شكر كاراملي شود، سپس كره و نمك و گلوكز را ضافه كنيد. هنگاميكه وقتي كارامل خوش رنگ شد،. حرارت را خاموش كرده و پاپكورن را با كارامل آغشته كنيد. پس از خنك شدن، روي آن پودر پسته ريخته و در ظرف سرو بريزيد.