Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 16:00

12
آذر
پف پف كاراملی

پف پف كاراملی

درون يك قابلمه شكر و آب را حرارت دهيد تا شكر كاراملي شود، سپس كره و نمك و گلوكز را ضافه كنيد. هنگاميكه وقتي كارامل خوش رنگ شد،. حرارت را خاموش كرده و پاپ‌كورن را با كارامل آغشته كنيد.

مواد لازم

شكر.........................1 پيمانه

آب.....................1 قاشق سوپخوري

نمك...................يك‌دوم قاشق چايخوري

كره...................1 قاشق سوپخوري

گلوكز................1 قاشق سوپخوري

پاپ كورن....................به اندازه لازم

پودر پسته.....................براي تزيين

 بیشتربخوانید:

با پخت انواع پاپ کورن های طعم دار آشنا شوید + طرز تهیه

 

روش‌تهیه

درون يك قابلمه شكر و آب را حرارت دهيد تا شكر كاراملي شود، سپس كره و نمك و گلوكز را ضافه كنيد. هنگاميكه وقتي كارامل خوش رنگ شد،. حرارت را خاموش كرده و پاپ‌كورن را با كارامل آغشته كنيد. پس از خنك شدن، روي آن پودر پسته ريخته و در ظرف سرو بريزيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ذرت، کارامل تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز