Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:55

9
آذر
کتلت مرغ

کتلت مرغ

نان‌های تست را دورگیری کنید و قسمت خمیری را داخل ظرف گودی قرار دهید. شیر را رویش بریزید تا نان‌ها کاملاً داخل شیر خیس بخورند. مرغ چرخ شده را داخل کاسه گودی قرار دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه(در صورت تمایل) روی مرغ ریخته

مواد لازم

نان تست.......................3 برش      

شیر..................1 تا 2 پیمانه

فیله مرغ چرخ شده..................500 گرم

نمک و فلفل .................... به میزان لازم

پنیر چدار یا گودای ورقه‌ای..................6 ورق

 پودر سوخاری.....................به میزان لازم

روغن................به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

این کتلت ها را تا به حال نخورده‌اید!

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

 

 

روش تهیه

نان‌های تست را دورگیری کنید و قسمت خمیری را داخل ظرف گودی قرار دهید. شیر را رویش بریزید تا نان‌ها کاملاً داخل شیر خیس بخورند. مرغ چرخ شده را داخل کاسه گودی قرار دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه(در صورت تمایل) روی مرغ ریخته و خوب مواد را مخلوط کنید. نان‌های خیس خورده را با دست فشار دهید تا شیر اضافی خارج شود و خمیر فشرده‌ای به دست آید. این خمیر فشرده را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

 پنیرها را به صورت نواری برش بزنید و در ظرف جداگانه‌ای قرار دهید. از مایه مرغ به اندازه یک توپ کوچک برداشته و آن را کف دست باز کنید. دو سه برش از پنیر در وسط آن قرار داده و خمیر را جمع کرده و با دست فرم دهید.

کتلت‌های روسی، به شکلی بیضی هستند. دقت کنید که پنیر کاملاً داخل خمیر قرار بگیرد وگرنه در موقع سرخ شدن به بیرون نفوذ کرده و می‌سوزد.

کتلت را در پودر سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد تا کتلت‌ها مغزپخت شوند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کتلت، کتلت مرغ، طرز تهیه کتلت مرغ تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز