مواد لازم برای 4 نفر
بروکلی خرد شده یا اسفناج پخته و آبگرفته.....................300 گرم
پنیر موتزارلا.....................2 پیمانه، رنده شده
خمیر پیتزا ....................350 گرم
گوشت چرخ شده....................450 گرم
گوجهفرنگی........................400 گرم، پوست کنده،خرد شده
کرفس.....................یک شاخه
هویج......................یک عدد
پیاز..................یک عدد
جعفری.....................3 قاشق غذاخوری، خرد شده
روغن...........................2 قاشق غذاخوری
آویشن.........................یک قاشق غذاخوری
بیشتربخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
روشتهیه
فر را روی حرارت 180 درجهی سانتیگراد گرم کنید. کرفس، هویج، پیاز و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس گوشت را اضافه کرده همراه سبزیجات تفت دهید تا سرخ شود. نمک، فلفل و گوجهفرنگیها را افزوده و اگر گوجهفرنگیها کمرنگ بودند یک قاشق رب نیز اضافه کنید. در آخر آویشن را ریخته و با حرارت ملایم بجوشانید تا به روغن افتاده و آب آن کشیده شود. سپس مایه را در یک ظرف پای گود به گنجایش یک لیتر یا ظرف مناسب دیگری ریخته و روی آن را با بروکلی بپوشانید. سپس پنیر رنده شده را روی آن بریزید و روی ظرف را با خمیر پوشانده و لبهها را ببندید. پیتزا را حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که روی خمیر طلاییرنگ شود در فر با حرارت 350 درجهی فارنهایت یا 175 درجهی سانتیگراد بپزید. سپس از فر خارج و پس از ده دقیقه سرو کنید.