Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 10 آذر 1400 - 00:17

3
آذر
فرانس استيك

فرانس استيك

فيله گوساله را با سس ولچستر، رزماري، روغن زيتون، نمك، فلفل و سس خردل مزه‌دار كرده و 2 ساعت در يخچال قرار دهید.

مواد لازم:

فيله گوساله٢٠٠.............. گرم

سس ولچستر................٢ قاشق سوپ‌خوري

رزماري.................. ١ شاخه

روغن زيتون.............٢ قاشق سوپ‌خوري

نمك و فلفل.................. به مقدار لازم

سس خردل............... ١ قاشق چاي‌خوري

فلفل شيرين..................... ٣ شاخه

بيبي بادمجان برای تزیین.......................... ٢ عدد

گوجه گيلاسي........................ براي تزیین به مقدار لازم

انگور انگليسي ...................براي تزیين به مقدار لازم

كره ......................١٥ گرم

سركه بالزاميك ................٢ قاشق سوپ‌خوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ساندویچ چیویتو

 

 

روش‌تهیه

فيله گوساله را با سس ولچستر، رزماري، روغن زيتون، نمك، فلفل و سس خردل مزه‌دار كرده و 2 ساعت در يخچال قرار دهید.

فر را از قبل با دماي ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد گرم كرده و سپس فيله را به مدت ١٥ دقيقه در فر قرار دهيد.

سبزي‌جات را داخل ماهي‌تابه با كره به مدت ٣ دقيقه تفت داده و استيك پخته‌شده را روي بشقاب بگذارید و سبزي‌جات تفت‌داده‌شده را روي آن قرار دهيد، در پایان استيك را کنار سرکه بالزامیک سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: استیک، طرز تهیه استیک تعداد بازديد: 238 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز