مواد لازم
سير...............2 حبه
كره...................60 گرم
نان متوسط باگت.................2 عدد
ارگانوي خشك....................يك چهارم قاشق چايخوري
پنير موتزارلا......................250 گرم
گوجهفرنگي...................2 عدد
سالامي....................200 گرم
كالباس بوقلمون......................200 گرم
پياز قرمز..................1 عدد
فلفلدلمهاي كوچك سبز....................يك دوم
ريحان تازه........................100 گرم
فلفل سياه................. به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
نان را با چاقو دو نيم كنيد و هر نان را به دو قسمت تقسيم كنيد و سير ريز رنده شده را با كره نرم خوب مخلوط كنيد و روي سطح نانها بماليد ارگانو و پنير رنده شده مخلوط را هم روي نان پخش كنيد بعد به ترتيب اسلايس گوجهفرنگي و ورقههاي سالامي و خلال كالباس بوقلمون و خلال پياز و خلال فلفل را روي نانها بچينيد و ساندويچها را در سيني مناسب قرار دهيد و 20 دقيقه در فر داغ 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا پنيرها آب شود. 2 دقيقه قبل از خارج كردن از فر ريحان خرد شده و فلفل را روي ساندويچها بپاشيد و سريع از فر خارج كرده و داغ سرو كنيد.
نكته:
اين ساندويچ حتماً بايد به صورت داغ سرو شود در غير اينصورت كيفيت و طعم اصلي خود را نخواهد داشت.