مواد لازم برای 2 نفر
مايه خمير........................ 5 گرم
شكر .....................10 گرم
آب ولرم ...................125 ميلي ليتر
روغن مايع.................. 2 قاشق سوپخوري
نمك.................... به ميزان لازم
آردسفيد........................به ميزان لازم
سس گوجهفرنگي...................2 قاشق سوپخوري
پنير موزارلاي رنده كرده دالیا........................250 گرم
پنير گوداي رنده كرده................... 50 گرم
كلم براكلي بخارپز كرده.................100 گرم
ميگوی ريز تميز كرده................250 گرم
گوجهفرنگي گيلاسي.................. 10 عدد
بیشتر بخوانید:
موساکا؛ غذای خوش طعم یونانی!
روشتهیه
ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد. آنگاه به مدت 5 دقيقه در محيطي گرم بگذاريد تا ماية خمير عمل آيد. سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمك را در كاسة مناسبي بريزيد و آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير لطيفي حاصل شود. خمير را روي سطح ميز كار انتقال دهيد، كمي آرد بپاشيد، ورز دادن را ادامه دهيد تا كاملا يكدست شود اينك خمير را در كاسة چربكرده قرار دهيد، روي كاسه را بپوشانيد و در جاي مناسبي به مدت يك ساعت قرار دهيد تا حجمش دوبرابر شود. آنگاه مقداری از خمير برداشته روي سطح كار آرد پاشيده به شكل دايره باز كنيد و در سيني مخصوص قرار دهيد حالا روي خمير قدري سس گوجهفرنگي بماليد. سپس نيمي از پنيرها را روي خمير بريزيد و روي آن براكلي، ميگو و گوجة گيلاسي را قرار دهيد. اكنون باقيماندة پنيرها را رويش بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 200 درجة سانتيگراد آن را بپزيد.
يادآوري 1: در هنگام ورز دادن، نچسبيدن خمير به انگشتان شما نشانة آماده شدن خمير است.
يادآوري 2: اگر به هر دليلي خمير مدت زمان بيشتري استراحت كرد با انتقال آن به يخچال از بيشتر شدن حجمش جلوگيري كنيد.