Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:34

28
آبان
پيتزا ميگو

پيتزا  ميگو

ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد. آن‌گاه به مدت 5 دقيقه در محيطي گرم بگذاريد تا ماية خمير عمل آيد. سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمك را در كاسة مناسبي بريزيد و آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير لطيفي حاصل شود.

مواد لازم برای 2 نفر

مايه‌ خمير........................ 5 گرم

شكر .....................10 گرم

آب ولرم ...................125 ميلي ليتر

روغن مايع.................. 2 قاشق سوپخوري

نمك.................... به ميزان لازم

آردسفيد........................به ميزان لازم

سس گوجه‌فرنگي...................2 قاشق سوپخوري

پنير موزارلاي رنده كرده دالیا........................250 گرم

پنير گوداي رنده كرده................... 50 گرم

كلم براكلي بخارپز كرده.................100 گرم

ميگوی ريز تميز كرده................250 گرم

گوجه‌فرنگي گيلاسي..................  10 عدد

 بیشتر بخوانید:

موساکا؛ غذای خوش طعم یونانی!

 

 

روش‌تهیه

ابتدا مايه خمير، شكر و آب ولرم را مخلوط كنيد. آن‌گاه به مدت 5 دقيقه در محيطي گرم بگذاريد تا ماية خمير عمل آيد. سپس روغن، مايه خمير عمل آمده و نمك را در كاسة مناسبي بريزيد و آرد را كم كم بيفزائيد تا خمير لطيفي حاصل شود. خمير را روي سطح ميز كار انتقال دهيد، كمي آرد بپاشيد، ورز دادن را ادامه دهيد تا كاملا يك‌دست شود اينك خمير را در كاسة ‌چربكرده قرار دهيد، روي كاسه را بپوشانيد و در جاي مناسبي به مدت يك ساعت قرار دهيد تا حجمش دوبرابر شود. آن‌گاه مقداری از خمير برداشته روي سطح كار آرد پاشيده به شكل دايره باز كنيد و در سيني مخصوص قرار دهيد حالا روي خمير قدري سس گوجه‌فرنگي بماليد. سپس نيمي از پنيرها را روي خمير بريزيد و روي آن براكلي، ميگو و گوجة گيلاسي را قرار دهيد. اكنون باقيماندة پنيرها را رويش بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 200 درجة سانتيگراد آن را بپزيد.

يادآوري 1: در هنگام ورز دادن، نچسبيدن خمير به انگشتان شما نشانة آماده شدن خمير است.

يادآوري 2: اگر به هر دليلي خمير مدت زمان بيشتري استراحت كرد با انتقال آن به يخچال از بيشتر شدن حجمش جلوگيري كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پیتزا، طرز تهیه میگو، پیتزا میگو تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز