Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:16

28
آبان
گراتن ژامبون و قارچ

گراتن ژامبون و قارچ

ژامبون،‌ قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ظرف مناسبی را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید. حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

ژامبون خرد کرده   ...........................450 گرم

قارچ (ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده) ..................... 600  گرم

پیازچه خردکرده ......................یک دوم پیمانه

نمک و فلفل......................   به میزان لازم

سس خردل.................. یک قاشق چایخوری

سس سفید ....................یک‌ونیم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده..................... 200 گرم

پنیر گودا رنده کرده............... 125 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه گراتن سیب‌زمینی با گوشت چرخ‌کرده

 

 

روش تهیه

ژامبون،‌ قارچ، پیازچه، نمک، فلفل و سس خردل را درکاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ظرف مناسبی را با 3 قاشق سوپخوری سس سفید آغشته کنید. حالا نیمی از مواد فراهم کرده را در ظرف بریزید و رویش مقداری پنیر موزارلا و گودا بریزید. سپس مجدداً سس و باقیماندة مواد را بریزید و رویش را با باقیماندة پنیرها و سس سفید بپوشانید. اینک گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد در طبقة وسط به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

 

برچسب ها: پیش غذا تعداد بازديد: 208 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز