Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 18:55

15
آبان
طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای جذاب گیلانی

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای جذاب گیلانی

خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود.

برترین‌ها: خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود.

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ غذای جذاب گیلانی

مواد لازم:

بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو

گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم

نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

پیاز: یک عدد

آبغوره: یک فنجان

روغن: به میزان

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش سیرابی بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

 

 

طرز تهیه:

۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.

۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و گوشت

 

برچسب ها: غذای گیلانی تعداد بازديد: 240 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز