Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:50

13
آبان
طرز تهیه ته چین هویج، یک ته چین متفاوت

طرز تهیه ته چین هویج، یک ته چین متفاوت

ته‌چین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست می‌کنیم متفاوت است

مواد لازم برای ته چین هویج برای 5 نفر

برنج : 3 پیمانه

هویج : 500 گرم

فیله مرغ : 300 گرم

زعفران دم‌کرده : 2 قاشق سوپخوری

تخم‌ مرغ: 3 عدد

ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری

پیاز : یک عدد

کره : 50 گرم

دارچین : یک قاشق مرباخوری

زردچوبه : یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

روغن مایع : به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

 

طرز تهیه ته چین هویج
طرز تهیه ته چین هویج

 بیشتربخوانید:

 

برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید

هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.

کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید.

برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید

مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.

مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید.

کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.

 

برچسب ها: ته چین، آموزش آشپزی، ته چین هویج، طرز تهیه ته چین تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز