تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن زیتون................... به میزان لازم
ران مرغ .................۳ عدد
پیازداغ................. ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه .................یک دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل............... به میزان لازم
قارچ ورقهای خرد کرده................... ۵۰۰ گرم
آب پرتقال ...............۲۵۰ میلی لیتر
فیلة پرتقال............... از یک عدد پرتقال
ادویه فرانسوی................. یک قاشق سوپخوری
(مرزه، رازیانه، آویشن، اسطوخودوس، سیر، برگ بو، مرزنجوش و ریحان)
فلفل قرمز حلقهای خرد کرده..............به میزان لازم
فنشن خرد کرده............... یک دوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوفته کشک اصفهان
روش تهیه
در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن گاه مرغ را در آن تفت دهید. پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید تا مرغ پخته و بدون آب شود. سپس قارچ، آب پرتقال و فیله پرتقال را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید. اینکه یک قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و ادویه را بیفزائید تا بوی عطر آن بلند شود فلفل قرمز و فنشن را نیز اضافه کنید و پس از ۳۰ثانیه از روی حرارت بردارید و به خوراک بیفزائید. حالا مرغ پرتقالی را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید. یادآوری: در صورت در دسترس نبودن فنشن میتوانید از سبزی معطر دیگری استفاده نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده