Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:09

17
آبان
پیتزا کرپ مکزیکی

پیتزا کرپ مکزیکی

پیاز و روغن را در تابة مناسبی بریزید و تفت دهید. آن‌گاه گوشت،‌ نمک و فلفل را بیفزائید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نان‌‌ها را با سس کچاپ آغشته کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پیاز................... 1 عدد کوچک

روغن............... به میزان لازم

گوشت چرخکرده .................... 200 گرم

نمک و فلفل ...............به میزان لازم

نان پیتا.................. 2 عدد

سس کچاپ.................. یک‌چهارم پیمانه

قارچ..................... 100 گرم

فلفل دلمه‌ای...................  یک‌دوم پیمانه

ذرت ..................یک‌دوم پیمانه

زیتون..............6 عدد

سیب‌زمینی سرخکرده.................... 1 عدد

پنیر موزارلا رنده کرده............... 1 پیمانه

کنجد.............. 1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

روش تهیه

پیاز و روغن را در تابة مناسبی بریزید و تفت دهید. آن‌گاه گوشت،‌ نمک و فلفل را بیفزائید و چند دقیقه دیگر  تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نان‌‌ها را با سس کچاپ آغشته کنید. حالا به ترتیب گوشت، قارچ، فلفل دلمه‌ای،‌ذرت، زیتون، سیب‌زمینی و در نهایت پنیر را اضافه کنید و رویش کنجد بپاشید. اینک پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید:

موساکا؛ غذای خوش طعم یونانی!

گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

 

برچسب ها: پیتزا، طرز تهیه، کرپ تعداد بازديد: 335 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز