مواد لازم برای 4 نفر
گوشت بیاستخوان............................500 گرم، قيمه شده
پیاز درشت.....................يك عدد، نگيني خرد شده
روغن مایع........................يك قاشق سوپخوری
آب جهت پخت گوشت...................2 پيمانه
نمک و فلفل و زردچوبه........................به مقدار لازم
کره.....................صد گرم
هویج........................يك پيمانه، نگینی خردشده
نخودفرنگی.......................150 گرم
برنج.................3 پیمانه
آب ....................جهت پخت برنج
به ازای هر پیمانه برنج...................... يك و نيم پیمانه
عصاره مرغ یا گوشت..........................2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
روشتهیه
گوشت را با پیاز و روغن تفت داده و نمك، فلفل و زردچوبه بزنيد. آب را اضافه كرده بگذارید تا گوشت بپزد. کره را در قابلمهي مناسبي جهت پخت برنج آب کرده، هویج و نخودفرنگی را در آن کمی تفت دهید. برنج شسته شده و نمك و فلفل را اضافه کرده، تفت دهید. آب و عصارهها را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا جايي كه آب آن كشيده شود ولي آن را دم نكنيد. گوشت پخته را کف قالب گرد ساده و دیواره بلند و یا ماهیتابه تفلون چرب شده بچینید و برنج آماده را داخل آن بريزيد، کاملاً فشار دهید و آب گوشت را روی برنج بدهيد. روی برنج را با کاغذ روغنی خیس کرده بپوشانید و چند حفره روی آن ایجاد کنید. و در فر گرم شده با 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روي پنجرهي وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهيد. سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن در ظرف مورد نظر برگردانید.