Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:11

12
آبان
خورش کاری مرغ

خورش کاری مرغ

پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. سیر را با زردچوبه بکوبید و همراه با مرغ تفت دهید. آرد را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. گرام‌ماسالا، پودر کاری، زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید.

مواد لازم برای4 نفر

پیاز(نگینی خرد شده)..........................1 عدد

روغن..................به میزان لازم

مرغ بدون استخوان(سینه یا ران)...............1 عدد

سیر......................4 حبه

زردچوبه، نمک، فلفل، گرام‌ماسالا .....................به میزان لازم

آرد گندم.......................3 قاشق سوپخوری

پودر کاری....................... 3 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی پخته شده ریز.................10 عدد

خامه......................دو قاشق سوپخوری(در صورت تمایل)

گشنیز تازه خرد شده......................یک‌دوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورش پرتقال با مرغ و گوشت

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

روش‌تهیه

پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. سیر را با زردچوبه بکوبید و همراه با مرغ تفت دهید. آرد را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. گرام‌ماسالا، پودر کاری، زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید. 4 پیمانه آب افزوده و مرغ‌ها را بپزید و خورشت را جا بیاندازید(25 تا 30 دقیقه کافی است تا خورشت آماده شود). سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و در آخر پخت به خورشت اضافه کنید. خورشت را در ظرف مورد نظر بریزید. روی آن را با خامه و گشنیز تازه تزئین و سرو کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خورش، خورش کاری، طرز تهیه تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز