مواد لازم برای4 نفر
کراکف یا هاتداگ........................یک پیمانه،(حبهای خرد شده)
هویج.................................یک پیمانه، نگینی خرد شده
کرفس.........................یک پیمانه، نگینی خرد شده
روغن زیتون یا روغن مایع................... به میزان لازم
پیاز.........................یک پیمانه، حبهای خرد شده
سیر............................2 حبه، پوره شده
گوشت چرخکرده.......................300 گرم
زردچوبه، پودر تخمگشنیز، پاپریکا.........................یک و یکدوم قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی...................3 قاشق سوپخوری
سس کچاپ.......................2 قاشق سوپخوری
ریحان.....................یکچهارم پیمانه، خردشده
آب گوشت، استاک.........................یک لیتر
نمک، فلفل............................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
روشتهیه
کراکف حبهای خرد شده، هویج و کرفس را با کمی روغن زیتون یا روغن مایع کمی تفت دهید. سپس پیاز و سیر را اضافه کرده به تفت دادن ادامه دهید. گوشت را اضافه و با سایر مواد تفت دهید، زردچوبه، پودر تخمگشنیز، پاپریکا، رب گوجهفرنگی و سس کچاپ را افزوده هم بزنید، آب گوشت، نمک و فلفل را اضافه و با در بسته روی حرارت کم بپزید. اواخر طبخ ریحان خرد شده را اضافه کنید.