Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:38

7
آبان
مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی

پیازها را همراه مرغ کاملاً تفت دهید، روی مرغ یک تا یک‌ونیم پیمانه آب ریخته و وقتی آب به جوش آمد زعفران را اضافه کنید با مقداری نمک و بگذارید با حرارت ملایم کاملاً بپزد و به روغن بیفتد.

مواد لازم

ران مرغ......................... 2 عدد

پیاز درشت، خلالی‌شده...................... 2 عدد

روغن...................... 50 گرم

زعفران....................... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نمک.................. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

 

روش‌تهیه

پیازها را همراه مرغ کاملاً تفت دهید، روی مرغ یک تا یک‌ونیم پیمانه آب ریخته و وقتی آب به جوش آمد زعفران را اضافه کنید با مقداری نمک و بگذارید با حرارت ملایم کاملاً بپزد و به روغن بیفتد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: مرغ، طرز تهیه، مرغ زعفرانی تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز