Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:33

2
آبان
مرغ تابستان

مرغ تابستان

سینه مرغ را از وسط نصف کرده و کمی در روغن و نمک بخوابانید. کدو و هویج را در روغن تفت دهید، اسفناج را هم افزوده و تفت دهید و سپس پنیر پیتزا، عصاره مرغ و دارچین را اضافه کنید. برای سس، رب گوجه را با روغن مخلوط و ترخون را به آن اضافه کنید.

مواد لازم

سینه مرغ (درشت) با کتف..................... 1 عدد

روغن و نمک...................... به مقدار لازم

کدو، خلالی‌شده.................... 2 عدد

هویج، خلالی‌شده................. 2 عدد

روغن سرخ‌کردنی................... یک‌دوم پیمانه

اسفناج خردشده............... 100 گرم

پنیر پیتزا................... 50 گرم

عصاره مرغ................... 2 عدد

دارچین................... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

رب گوجه...................... 2 قاشق چای‌خوری

ترخون تازه، خردشده................. 50 گرم

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

روش‌تهیه

سینه مرغ را از وسط نصف کرده و کمی در روغن و نمک بخوابانید. کدو و هویج را در روغن تفت دهید، اسفناج را هم افزوده و تفت دهید و سپس پنیر پیتزا، عصاره مرغ و دارچین را اضافه کنید. برای سس، رب گوجه را با روغن مخلوط و ترخون را به آن اضافه کنید. مواد تفت‌داده‌شده را داخل سینه مرغ ریخته و آن را رول کنید و روی مرغ را با قلم‌مو سس بمالید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 120 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

نکته: می‌توانید این غذا را با پوره سیب‌زمینی یا سبزی‌جات کبابی سرو نمایید.

می‌توان از سس گوجه هم برای روی آن استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:

خوراک مرغ ترش و شیرین + طرز تهیه

برگر بوقلمون؛ غذایی مقوی و سالم

بال مرغ با سس سیر و عسل + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: مرغ، مرغ شکم پر، طرز تهیه تعداد بازديد: 218 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز