مواد لازم
سینه مرغ (درشت) با کتف..................... 1 عدد
روغن و نمک...................... به مقدار لازم
کدو، خلالیشده.................... 2 عدد
هویج، خلالیشده................. 2 عدد
روغن سرخکردنی................... یکدوم پیمانه
اسفناج خردشده............... 100 گرم
پنیر پیتزا................... 50 گرم
عصاره مرغ................... 2 عدد
دارچین................... یکهشتم قاشق چایخوری
رب گوجه...................... 2 قاشق چایخوری
ترخون تازه، خردشده................. 50 گرم
بیشتربخوانید:
خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی
روشتهیه
سینه مرغ را از وسط نصف کرده و کمی در روغن و نمک بخوابانید. کدو و هویج را در روغن تفت دهید، اسفناج را هم افزوده و تفت دهید و سپس پنیر پیتزا، عصاره مرغ و دارچین را اضافه کنید. برای سس، رب گوجه را با روغن مخلوط و ترخون را به آن اضافه کنید. مواد تفتدادهشده را داخل سینه مرغ ریخته و آن را رول کنید و روی مرغ را با قلممو سس بمالید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 120 درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکته: میتوانید این غذا را با پوره سیبزمینی یا سبزیجات کبابی سرو نمایید.
میتوان از سس گوجه هم برای روی آن استفاده کرد.
بیشتر بخوانید:
خوراک مرغ ترش و شیرین + طرز تهیه
برگر بوقلمون؛ غذایی مقوی و سالم
بال مرغ با سس سیر و عسل + طرز تهیه