Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 06:50

25
مهر
طرز تهیه کتلت مارشال

طرز تهیه کتلت مارشال

در این گزارش طرز تهیه کتلت مارشال آموزش داده شده است.

به گزارش شبکه آشپزی کتلت و کوکو و کباب از انواع غذاهای خوشمزه و ساده هستند که بهتر است کدبانوهای عزیز برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی خود این نوع غذاهای ایرانی را در منزل بپزند. در ادامه با طرز تهیه کتلت مارشال آشنا خواهید شد که امیدواریم از پخت این غذای بی نظیر نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه کتلت مارشال  بسیار راحت است. سینه مرغ که با نمک ،فلفل سرکه بالزامیک ، یک حبه سیر رنده شده مزه دار میکنیم و به مدت یک ساعت تو ظرف در دار تو یخچال میراریم و با گوشت کوب پهن میکنیم و یه طرف سینه ی مرغ بادمجان ورقه ای سرخ شده، گردو خورد شده، جعفری ساطوری شده، پوره گوجه، پنیر پیتزا یا پارمیزان و ... میزاریم و و طرف دیگه سینه مرغ و روش بر میگردونیم و دورش و به کمک گوشت کوب به هم می چسبونیم و بعد مثل مرغ سوخاری اول داخل ارد معمولی دوم تخم مرغ زده شده بعد داخل پودر سوخاری می غلطونیم و سرخ میکنیم.

بیشتر بخوانید:

این کتلت ها را تا به حال نخورده‌اید!

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

برچسب ها: آموزش آشپزی، کتلت، غذای نونی تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز