مواد لازم
روغن.....................2 قاشق سوپخوری
پورهی زنجبیل..............1 قاشق سوپخوری
فلفل سفید..................1 قاشق چایخوری
پورهی سیر.................1 قاشق سوپخوری
زردچوبه...................یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل سبز قلمی خرد شده....................3 عدد
نمک...................به مقدار لازم
پیازداغ پوره شده....................2 قاشق سوپخوری
بادام هندی..................5 عدد
پودر نارگیل...................2 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی پخته ...................... 100 گرم
پنیر کورد .......................250 گرم
شنبلیله خرد شده ........................... یک دسته کوچک
گرام ماسالا ................... 1 قاشق چایخوری
خامه ........................1 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
درست کردن پنیر ریکوتا در منزل
روش تهیه
روغن را در تابه گرم کنید و زنجبیل، فلفل سبزقلمی و سیر را ریخته و تفت دهید، سپس زردچوبه، فلفل سفید، نمک، پیازداغ، پوره بادام هندی (بادام هندی را با کمی آب در غذا ساز پوره کنید.)و نارگیل را اضافه کنید، آب را هم اضافه کرده و بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد، در این هنگام نخودفرنگی، پنیر، شنبلیله و گرام ماسالا را بریزید و بگذارید خوراک جا بیفتد. در پایان خامه را ریخته و از روی شعله بردارید و با نان یا برنج سرو نمایید.