Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 04:34

3
آبان
قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

قارچ شکم پر با گوجه و زیتون

در قابلمة مناسبی آب، نمک و قدری سرکه بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا بجوش آید. آنگاه پایه‌های قارچ‌ها را جدا سازید و در آب جوش یک دقیقه بجوشانید. سپس در آبکش بریزید و کنار بگذارید حالا گوجه‌فرنگی‌، زیتون، سیر، روغن زیتون، نمک،‌ فلفل

مواد لازم برای 2 نفر

قارچ درشت....................... 4 - 5 عدد

فیلة گوجه (خرد کرده).......................یک‌چهارم پیمانه

زیتون خرد کرده......................یک‌چهارم پیمانه

سیر له کرده................. 1 حبه

روغن زیتون....................1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل..................... به میزان لازم

رزماری خرد کرده....................یک‌دوم قاشق چایخوری

آبلیموی تازه................. 1 قاشق سوپخوری

سس سویا..................  2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده........................... دالیا یک‌سوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه املت دنور

 

 

روش‌تهیه

در قابلمة مناسبی آب، نمک و قدری سرکه بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا بجوش آید. آنگاه پایه‌های قارچ‌ها را جدا سازید و در آب جوش یک دقیقه بجوشانید. سپس در آبکش بریزید و کنار بگذارید حالا گوجه‌فرنگی‌، زیتون، سیر، روغن زیتون، نمک،‌ فلفل، رزماری، آبلیمو و سس سویا را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. اینک درون قارچ‌ها را با مواد فراهم کرده پر کنید و رویش پنیر بریزید و در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: قارچ، قارچ شکم پر، طرز تهیه تعداد بازديد: 242 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز