Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:22

16
مهر
رول گوشت و فلفل

رول گوشت و فلفل

گوشت را داخل نایلون گذاشته و 20 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس خارج کرده و به اسلایس‌های نازک برش بزنید. ورچستر شایر و دانه موستارد را با هم مخلوط کرده و با مخلوط حاصل‌شده گوشت را طعم‌دار کنید و با درِ بسته به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مواد لازم

گوشت استیکی، به ضخامت 2 سانتی‌متر برش‌خورده........................ 400 گرم

ورچستر شایر تا................. 2 قاشق سوپ‌خوری

دانه موستارد (بذر خردل)............... 2 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک.............. 1 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز کوچک..................... 1 عدد

روغن مایع....................... 3-4 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه تازه ساییده‌شده.......................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

طرز تهیه

گوشت را داخل نایلون گذاشته و 20 دقیقه در فریزر بگذارید، سپس خارج کرده و به اسلایس‌های نازک برش بزنید. ورچستر شایر و دانه موستارد را با هم مخلوط کرده و با مخلوط حاصل‌شده گوشت را طعم‌دار کنید و با درِ بسته به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. فلفل‌ها را داخل آب‌جوش یا در مایکروویو قرار دهید تا حدی که کمی نرم شوند، سپس برش‌های یکسان بزنید. از هر دو رنگ فلفل روی هر اسلایس از گوشت گذاشته و بعد رول کنید و به وسیله خلال چوبی محکم کنید. قبل از سرو روغن را گرم کرده و رول‌ها را سرخ کنید، هنگام سرخ‌کردن روی آن‌ها نمک و فلفل بپاشید و پس از خوش‌رنگ‌شدن همراه با برگ تربچه و سس فلفل قرمز و یا با دیپ مورد نظر سرو نمایید.

نکته: می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای به رنگ‌های مورد نظر استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: رول گوشت، طرز تهیه تعداد بازديد: 182 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز