Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:19

14
مهر
تاس کباب

تاس کباب

گوشت، یک عدد پیاز نگینی‌شده، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و ورز دهید و از آن گلوله‌هایی برداشته و به شکل کتلت درآورید.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده ....................400 گرم

پیاز نگینی‌ریزشده (برای مخلوط گوشت) ..................1 عدد

نمک، فلفل سیاه و آویشن............... به مقدار لازم

پیاز بزرگ، ورقه‌ای‌شده................... 2 عدد

سیب‌زمینی بزرگ، ورقه‌ای‌شده................ 2 عدد

جعفری ساطوری‌شده.................. یک دسته

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای‌شده.................. 3 عدد

رب گوجه................ 2 قاشق سوپ‌خوری

آب‌غوره یا آب نارنج ......................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فنلاندی

 

 

روش‌تهیه

گوشت، یک عدد پیاز نگینی‌شده، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و ورز دهید و از آن گلوله‌هایی برداشته و به شکل کتلت درآورید.

در قابلمه ابتدا یک ردیف پیاز حلقه‌ای چیده و یک ردیف گوشت و یک ردیف سیب‌زمینی، سپس یک ردیف جعفری و یک ردیف هم گوجه بچینید و این کار را تکرار کنید تا وقتی که مواد تمام شود. در نصف پیمانه آب، رب گوجه و نمک و آب‌غوره ریخته و روی مواد قبلی بریزید و درِ قابلمه را گذاشته و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: تاس کباب، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 198 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز