مواد لازم
میگو، پاکشده و رگ گرفتهشده .......................400 گرم
پیاز................ 3 عدد
سیبزمینی................... 2 عدد
تمر هندی................... نصف یک بسته
رب گوجهفرنگی ....................1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و روغن.............. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
پنیر پیتزا خانگی + طرز تهیه
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
روشتهیه
پیازها را خلالی کرده و سرخ کنید و در صافی بریزید. میگوها را در روغن پیازها کمی تفت دهید و کنار بگذارید. سیبزمینیها را به تکههای درشت خرد کرده و سرخ کنید. تمرهندی را خیس کرده و صاف کنید. کمی از روغن پیازداغ را در ظرف بریزید، زردچوبه و نمک و فلفل بزنید، رب گوجهفرنگی را کمی تفت داده و دو سوم از پیازداغ را در آن قرار دهید، سپس عصاره تمرهندی، میگو و سیبزمینی را اضافه کنید و با حرارت کم غذا را جا بیندازید و با برنج سرو نمایید. روی غذا هم پیازداغ بریزید.
نکته: به جای میگو از ماهی شور که در آب خیسانده و شوری آن را گرفتهاید هم میتوانید استفاده کنید. فلفل این غذا باید زیاد باشد و معمولاً تند مصرف میشود.