Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:06

10
مهر
خورشت سیب و آلبالو

خورشت سیب و آلبالو

لپه را خیس کرده و بپزید و آب آن را دور بریزید. پیاز را سرخ کرده و گوشت را با پیاز کمی سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت را با آب کم بپزید، سپس لپه را افزوده و نمک و زعفران بزنید و کنار بگذارید.

مواد لازم

لپه..................... یک‌دوم پیمانه

پیاز نگینی خردشده..................... 2 عدد

گوشت گوسفندی، قیمه‌ای خردشده ...................300 گرم

آلبالو................ 500 گرم

شکر................... 4 تا 5 قاشق سوپ‌خوری

سیب سبز یا سیب ترش...................... 4 عدد

زردچوبه، زعفران، نمک، فلفل و روغن.................... به مقدار لازم

آب‌لیمو........................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

لپه را خیس کرده و بپزید و آب آن را دور بریزید. پیاز را سرخ کرده و گوشت را با پیاز کمی سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت را با آب کم بپزید، سپس لپه را افزوده و نمک و زعفران بزنید و کنار بگذارید.

دُم آلبالوها را بگیرید و هسته‌ها را خارج کرده و با شکر و روغن به مدت 10 دقیقه سرخ کنید و بپزید. پوست سیب‌ها را کنده و خلالی درشت خرد کنید و آب‌لیمو زده و سرخ نمایید. در ظرفی مناسب قیمه‌ها را کنار آلبالو و سیب بریزید و خورشت را سرو نمایید. جدا سرو کردن سیب و آلبالو و قیمه به این دلیل است که رنگ سیب و آلبالو با هم مخلوط نشود. در دستور سنتی این خورشت بعد از پخت گوشت آلبالو و سیب را به خورشت اضافه می‌کنند و با هم خورشت را جا می‌اندازند که مزه‌ها به هم می‌رود ولی رنگ خورشت در دستور اول زیباتر است و تفاوت رنگ‌ها بهتر دیده می‌شود که برای مهمانی نوع اول مناسب‌تر است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، خورشت، طرز تهیه تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز