Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 00:15

9
مهر
قورمه آویج (گیلان)

قورمه آویج (گیلان)

گوشت را با پیاز مخلوط کرده و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کوفته‌ریزه درست کنید، سپس در ماهی‌تابه بچینید و همراه با کمی روغن و آب بپزید تا آب بیندازد و آب آن تمام شده و کمی سرخ شود. نعناع و جعفری را ریز خرد کرده و سرخ کنید.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده مخلوط................... 300 گرم

پیاز متوسط، رنده‌شده و آب‌گرفته.................. 2 عدد

نعناع و جعفری........... 500 گرم

پیازداغ................ 2 قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه‌فرنگی.................. 1 قاشق سوپ‌خوری

آب گوشت................. 1 پیمانه (یا 1 عدد استاک بره)

غوره................. 150 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن............... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی

 

روش‌تهیه

گوشت را با پیاز مخلوط کرده و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کوفته‌ریزه درست کنید، سپس در ماهی‌تابه بچینید و همراه با کمی روغن و آب بپزید تا آب بیندازد و آب آن تمام شده و کمی سرخ شود. نعناع و جعفری را ریز خرد کرده و سرخ کنید. پیازداغ را با کمی زردچوبه مخلوط کنید و رب را هم در آن تفت دهید، سپس نعناع، جعفری، کوفته‌ریزه‌ها و آب گوشت یا استاک بره را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و خورشت را به مدت نیم ساعت بپزید، غوره را افزوده و خورشت را جا بیندازید و با پلو سرو نمایید.

 

نکته: مقدار جعفری 300 گرم و نعناع 200 گرم می‌باشد. در صورت در دسترس نبودن غوره می‌توانید از غوره‌غوره (مخلوط غوره و آب‌غوره) استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای گیلانی تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز