مواد لازم
گوشت چرخکرده مخلوط................... 300 گرم
پیاز متوسط، رندهشده و آبگرفته.................. 2 عدد
نعناع و جعفری........... 500 گرم
پیازداغ................ 2 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی.................. 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت................. 1 پیمانه (یا 1 عدد استاک بره)
غوره................. 150 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن............... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی
روشتهیه
گوشت را با پیاز مخلوط کرده و نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و کوفتهریزه درست کنید، سپس در ماهیتابه بچینید و همراه با کمی روغن و آب بپزید تا آب بیندازد و آب آن تمام شده و کمی سرخ شود. نعناع و جعفری را ریز خرد کرده و سرخ کنید. پیازداغ را با کمی زردچوبه مخلوط کنید و رب را هم در آن تفت دهید، سپس نعناع، جعفری، کوفتهریزهها و آب گوشت یا استاک بره را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و خورشت را به مدت نیم ساعت بپزید، غوره را افزوده و خورشت را جا بیندازید و با پلو سرو نمایید.
نکته: مقدار جعفری 300 گرم و نعناع 200 گرم میباشد. در صورت در دسترس نبودن غوره میتوانید از غورهغوره (مخلوط غوره و آبغوره) استفاده کنید.
منبع : شور و شیرین