مواد لازم
ران یا سینه مرغ.................... 2 تکه با استخوان
پیاز...................... 1 عدد
پوست پرتقال پودرشده خشک...................... یکدوم قاشق چایخوری
زعفران........................ کمی
رب گوجهفرنگی .....................1 قاشق سوپخوری
آلو ..................20 عدد
زرشک................... یکدوم پیمانه
روغن، فلفل، نمک و تخم گشنیز ........................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
روشتهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، وقتی جوش آمد مرغها را با آب ولرم شسته و همراه با پیاز تفت دهید، سپس پوست پرتقال، زعفران، رب گوجه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را اضافه کنید و مرغها را با سه پیمانه آب بپزید. آلوها را شسته و خیس کنید. بعد از این که مرغ نیمپز شد آلوها را همراه با آب آن اضافه کنید، زرشکها را تفت داده و 10 دقیقه آخر به خورشت بیفزایید و خورشت را جا بیندازید و با مقدار مناسب آب اواخر آن که میتواند یکونیم پیمانه باشد همراه با پلو سرو نمایید.
نکته: میتوانید به جای یکدوم قاشق چایخوری پوست پرتقال پودرشده خشک از یک قاشق پوست پرتقال رندهشده تازه استفاده کنید.