Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:31

4
مهر
خورشت آلو و زرشک

خورشت آلو و زرشک

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ‌ها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، وقتی جوش آمد مرغ‌ها را با آب ولرم شسته و همراه با پیاز تفت دهید، سپس پوست پرتقال، زعفران، رب گوجه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را اضافه کنید و مرغ‌ها را با سه پیمانه آب بپزید.

مواد لازم

ران یا سینه مرغ.................... 2 تکه با استخوان

پیاز...................... 1 عدد

پوست پرتقال پودرشده خشک...................... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

زعفران........................ کمی

رب گوجه‌فرنگی .....................1 قاشق سوپ‌خوری

آلو ..................20 عدد

زرشک................... یک‌دوم پیمانه

روغن، فلفل، نمک و تخم گشنیز ........................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

روش‌تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ‌ها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، وقتی جوش آمد مرغ‌ها را با آب ولرم شسته و همراه با پیاز تفت دهید، سپس پوست پرتقال، زعفران، رب گوجه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را اضافه کنید و مرغ‌ها را با سه پیمانه آب بپزید. آلوها را شسته و خیس کنید. بعد از این که مرغ نیم‌پز شد آلوها را همراه با آب آن اضافه کنید، زرشک‌ها را تفت داده و 10 دقیقه آخر به خورشت بیفزایید و خورشت را جا بیندازید و با مقدار مناسب آب اواخر آن که می‌تواند یک‌ونیم پیمانه باشد همراه با پلو سرو نمایید.

نکته: می‌توانید به جای یک‌دوم قاشق چای‌خوری پوست پرتقال پودرشده خشک از یک قاشق پوست پرتقال رنده‌شده تازه استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، خورشت، طرز تهیه تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز