Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:24

25
شهریور
پیتزا براکلی

پیتزا  براکلی

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیلة گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید.

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا .........................150 گرم

سس پیتزا................  2  قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ................120 گرم

پنیر گودا  رنده کرده............... 30 گرم

براکلی بخارپز کرده ................150 گرم

زیتون بدون هسته..................  5 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده................... 10 عدد

فیله گوساله تفت داده................ 100 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده................... یک‌سوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر

طرز تهیه پیتزا مکزیکی در ۳۰ دقیقه

 

 

روش‌تهیه

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیلة گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید. اینک باقیماندة پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پیتزا، پیتزا سبزیجات، پیتزا رژیمی تعداد بازديد: 246 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز