Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:12

25
شهریور
آش هفت قلم

آش هفت قلم

حبوبات را از شب قبل خیس کرده و سپس در قابلمه‌ای که گنجایش کافی برای تهیه آش داشته باشد بریزید و آب اضافه کرده و بگذارید نیم‌پز شود. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سبزی‌ها را شسته و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید

مواد لازم

عدس....................... 50 گرم

لوبیا چشم‌بلبلی............... 50 گرم

ماش............. 50 گرم

پیاز بزرگ............... 1 عدد

روغن............ 4 قاشق سوپ‌خوری

اسفناج.................. 250 گرم

شوید........... 200 گرم

گشنیز................. 200 گرم

گوجه‌فرنگی................ 500 گرم

برنج................ 100 گرم

گرد لیموعمانی................... به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه .................به مقدار لازم

پیازداغ، نعناع‌داغ و کشک ................برای تزیین

 

روش‌تهیه

حبوبات را از شب قبل خیس کرده و سپس در قابلمه‌ای که گنجایش کافی برای تهیه آش داشته باشد بریزید و آب اضافه کرده و بگذارید نیم‌پز شود. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سبزی‌ها را شسته و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. پوست گوجه‌ها را گرفته و رنده کنید و بعد به سبزی‌ها بیفزایید و با هم تفت دهید، سپس مخلوط پیاز را به حبوبات نیم‌پز اضافه کنید. برنج را که از قبل خیس کرده‌اید به قابلمه اضافه کرده و بگذارید مدتی بجوشد، سپس گرد لیموعمانی را اضافه کنید (می‌توانید از خود لیموعمانی هم استفاده کنید)، نمک و فلفل و ادویه افزوده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی آش غلظت پیدا کرد آماده است. با پیازداغ و نعناع داغ و کشک تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، انواع آش، طرز تهیه تعداد بازديد: 254 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز