Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:06

12
شهریور
سیر پلو

سیر پلو

برنج را با آب ولرم خیس کنید. در قابلمه نیمی از سیر را با نیمی از کره ریخته و تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید و به همراه نمک و فلفل بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود. در قابلمه‌ای دیگر بقیه کره را ریخته و نصف دیگر سیر را تفت دهید

مواد لازم برای 6 تا 4 نفر

برنج .................3 پیمانه

سیر تازه.................. یک بوته

کره ......................100 گرم

گوشت گوسفندی قیمه‌ای خردشده................. 500 گرم

نمک و فلفل................. به مقدار لازم

سیر تازه و گوجه گیلاسی.................. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دمپختک؛ غذای اصیل و ساده

 

 

روش‌تهیه

برنج را با آب ولرم خیس کنید. در قابلمه نیمی از سیر را با نیمی از کره ریخته و تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید و به همراه نمک و فلفل بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود. در قابلمه‌ای دیگر بقیه کره را ریخته و نصف دیگر سیر را تفت دهید، سپس برنج و چهار پیمانه آب را بریزید و برنج را تا جایی که آبش کشیده شود بپزید و بعد برنج را خالی کرده و گوشت را کف قابلمه بچینید و برنج را رویش ریخته و صاف کنید و روی حرارت ملایم دم کنید، سپس با احتیاط در بشقاب برگردانید. با سیر تازه و گوجه گیلاسی تزیین نمایید.

نکته: بهتر است از قابلمه تفلون و یا پلوپز استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، سبزی پلو، طرز تهیه، سیرپلو تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز