Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 12:27

12
شهریور
پاستا با سس یونانی

پاستا با سس یونانی

تابه‌ای بزرگ را روی حرارت گذاشته و سوسیس‌ها را در تابه با روغن زیتون سرخ کنید و میگوها را افزوده و کمی تفت دهید تا صورتی‌رنگ شود، سیر و پودر فلفل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد رب را اضافه کنید و هم بزنید، شیر و عصاره مرغ را هم افزوده

مواد لازم برای 2 نفر

سوسیس دودی ورقه‌شده..................سه‌چهارم پیمانه

روغن زیتون............... 1 قاشق سوپ‌خوری

میگو، متوسط..................... 12 عدد

سیر له‌شده................ 2 حبه

پودر فلفل قرمز تند ..................یک‌دوم قاشق چای‌خوری

رب گوجه‌فرنگی................. 2 قاشق سوپ‌خوری

شیر پرچرب.................. یک‌سوم پیمانه

عصاره مرغ ..................یک‌سوم پیمانه

پیازچه خردشده (قسمت سبز آن)..................... یک‌چهارم پیمانه

پنیر پارمزان رنده‌شده............... دو سوم پیمانه

نمک.................... به مقدار لازم

پاستا...................... 200-300 گرم

  بیشتربخوانید:

پوره سیب و انبه

طرز تهیه یک غذای گیاهی با ادویه کاری

 

 

روش تهیه

تابه‌ای بزرگ را روی حرارت گذاشته و سوسیس‌ها را در تابه با روغن زیتون سرخ کنید و میگوها را افزوده و کمی تفت دهید تا صورتی‌رنگ شود، سیر و پودر فلفل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد رب را اضافه کنید و هم بزنید، شیر و عصاره مرغ را هم افزوده و هم بزنید تا به آرامی بجوشد، نیمی از پیازچه را اضافه کنید و پنیر پارمزان را هم افزوده و نمک بزنید و یکی‌دو دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا غلیظ شود. سس را روی پاستای پخته‌شده بریزید و با بقیه پیازچه تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پاستا، غذای رژیمی، سس یونانی تعداد بازديد: 161 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز