Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 16 مهر 1401 - 02:26

12
شهریور
اسپاگتی کدو

اسپاگتی کدو

اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بپزید تا مغزپخت شده ولی له نشود و آب‌کش کنید. سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا بوی آن بلند شود ولی رنگ نگیرد (حدود 30 ثانیه)، سپس کدوها را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید

مواد لازم

اسپاگتی......................... 250 گرم

سیر، نازک ورقه شده.................. 4 حبه

روغن زیتون............... 3 قاشق سوپ‌خوری

کدوسبز، ژولینی شده.................... 4 عدد (حدود 7 پیمانه)

کدو زرد، ژولینی شده................. 2 عدد (3 پیمانه)

نمک و فلفل.............. به مقدار لازم

آب لیمو ترش تازه.................. 2 قاشق سوپ‌خوری

رنده پوست لیمو................. 1 قاشق سوپ‌خوری

پنیر گودا رنده شده................ یک‌دوم پیمانه

ریحان تازه خرد شده.............. یک‌دوم پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده (به دلخواه) .....................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه املت اسپاگتی متفاوت و خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بپزید تا مغزپخت شده ولی له نشود و آب‌کش کنید. سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا بوی آن بلند شود ولی رنگ نگیرد (حدود 30 ثانیه)، سپس کدوها را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید و بعد آب لیموترش و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید. شعله را خاموش کنید و اسپاگتی، پنیر گودا و ریحان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، سپس در بشقاب سرو ریخته و به دلخواه با پنیر پارمزان تزیین نمایید.

نکته:

«ژولین» نام نوعی از برش سبزیجات می‌باشد به شکل رشته‌ای نازک است که می‌توان این کار را با دست یا دستگاهی به نام ماندولین (Mandoline) انجام داد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: اسپاگتی، غذای گیاهی، پنیر پارمزان تعداد بازديد: 108 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز