مواد لازم
اسپاگتی......................... 250 گرم
سیر، نازک ورقه شده.................. 4 حبه
روغن زیتون............... 3 قاشق سوپخوری
کدوسبز، ژولینی شده.................... 4 عدد (حدود 7 پیمانه)
کدو زرد، ژولینی شده................. 2 عدد (3 پیمانه)
نمک و فلفل.............. به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه.................. 2 قاشق سوپخوری
رنده پوست لیمو................. 1 قاشق سوپخوری
پنیر گودا رنده شده................ یکدوم پیمانه
ریحان تازه خرد شده.............. یکدوم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده (به دلخواه) .....................به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه املت اسپاگتی متفاوت و خوشمزه
روشتهیه
اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بپزید تا مغزپخت شده ولی له نشود و آبکش کنید. سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا بوی آن بلند شود ولی رنگ نگیرد (حدود 30 ثانیه)، سپس کدوها را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و یک تا دو دقیقه تفت دهید و بعد آب لیموترش و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم تفت دهید. شعله را خاموش کنید و اسپاگتی، پنیر گودا و ریحان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، سپس در بشقاب سرو ریخته و به دلخواه با پنیر پارمزان تزیین نمایید.
نکته:
«ژولین» نام نوعی از برش سبزیجات میباشد به شکل رشتهای نازک است که میتوان این کار را با دست یا دستگاهی به نام ماندولین (Mandoline) انجام داد.