Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:33

4
شهریور
دلمه برگ کلم

دلمه برگ کلم

کلم برگ را در ظرفی گود قرار داده و کمی آب بریزید تا روی آن را کاملاً بپوشاند و نمک و سرکه ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد، پس از جوشیدن برگ‌هایی را که نرم شده یکی‌یکی جدا کنید، بعد از صاف‌کردن برگ‌ها آن‌ها را در سینی پهن کنید

مواد لازم

کلم برگ................. 500 گرم

نمک................ به مقدار لازم

سرکه................... یک‌چهارم پیمانه

برنج نیم‌پز.................... 2 پیمانه

جعفری و گشنیز خردشده...................1 پیمانه

پیاز رنده‌شده...............یک‌دوم پیمانه

سیر له‌شده.................3 حبه

روغن مایع..................یک‌دوم پیمانه

آب‌لیمو................یک‌دوم پیمانه

ادویه (زیره، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر لیموعمانی)............... به مقدار لازم

 

مواد لازم چاشنی:

آب ولرم.............3 پیمانه

روغن مایع..................یک‌دوم پیمانه

آب لیموترش..................3 قاشق سوپ‌خوری

نمک............... 1 قاشق سوپ‌خوری

زعفران (حل‌شده در آب ولرم).............. یک‌دوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

 

 

روش‌تهیه

کلم برگ را در ظرفی گود قرار داده و کمی آب بریزید تا روی آن را کاملاً بپوشاند و نمک و سرکه ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد، پس از جوشیدن برگ‌هایی را که نرم شده یکی‌یکی جدا کنید، بعد از صاف‌کردن برگ‌ها آن‌ها را در سینی پهن کنید و قسمت سفت را درآورده و آن را دو قسمت کنید. برنج، جعفری، گشنیز، پیاز، سیر، روغن مایع، آب‌لیمو و ادویه‌ها‌ را مخلوط کنید. برگ‌های کوچک و وسط کلم را باز کرده و با مقداری روغن کف قابلمه قرار دهید، سپس مواد دلمه را به شکل طولی و به اندازه بند انگشت داخل برگ گذاشته و به شکل طولی بپیچید. دلمه‌ها را به ردیف در قابلمه قرار دهید. یک پیمانه آب از کناره قابلمه به دلمه‌ها اضافه کنید و ظرفی سنگین روی دلمه‌ها قرار داده و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. مواد چاشنی را با هم مخلوط کرده و از کناره قابلمه به دلمه‌ها بیفزایید و به مدت یک ساعت بپزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دلمه، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز