Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 07:50

30
مرداد
سوپ لپه

سوپ لپه

آب را جوش بیاورید. لپه، نصف هویج، پیاز، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید. وقتی دوباره به‌جوش آمد؛ حرارت را کم کرده و ریزجوش حدود 2 ساعت بپزید؛ تا لپه پخته و نرم شود. شوید و بقیه هویج را به سوپ بیفزایید. حرارت را در حد جوش کنترل کنید و به پخت ادامه دهید

مواد لازم برای 4 نفر

آب ..................3 تا 4 پیمانه

لپه ....................یک‌سوم پیمانه

هویج خیلی‌ریزشده..................... یک‌سوم پیمانه

پیاز خردشده........................ یک‌دوم پیمانه

نمک.................... یک‌دوم قاشق چای‌خوری

فلفل................... مقدار کمی

سیر کوچک، رنده‌شده..................... 1 حبه

شوید تازه خردشده................ 3 قاشق سوپ‌خوری

آب لیمو، نارنج، غوره یا سرکه ...............به مقدار دلخواه

 بیشتربخوانید:

سوپ سیرابی

سوپ کرفس

روش‌تهیه

آب را جوش بیاورید. لپه، نصف هویج، پیاز، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید. وقتی دوباره به‌جوش آمد؛ حرارت را کم کرده و ریزجوش حدود 2 ساعت بپزید؛ تا لپه پخته و نرم شود. شوید و بقیه هویج را به سوپ بیفزایید. حرارت را در حد جوش کنترل کنید و به پخت ادامه دهید تا هویج کمی نرم شود و سوپ به غلظت دلخواهتان برسد. چاشنی را اضافه کنید. فقط یک جوش بزند کافی است. گرم سرو کنید. نوش جان!

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، آموزش آشپزی، سوپ لپه، طرز تهیه تعداد بازديد: 292 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز