مواد لازم برای 4 نفر
آب ..................3 تا 4 پیمانه
لپه ....................یکسوم پیمانه
هویج خیلیریزشده..................... یکسوم پیمانه
پیاز خردشده........................ یکدوم پیمانه
نمک.................... یکدوم قاشق چایخوری
فلفل................... مقدار کمی
سیر کوچک، رندهشده..................... 1 حبه
شوید تازه خردشده................ 3 قاشق سوپخوری
آب لیمو، نارنج، غوره یا سرکه ...............به مقدار دلخواه
بیشتربخوانید:
سوپ سیرابی
سوپ کرفس
روشتهیه
آب را جوش بیاورید. لپه، نصف هویج، پیاز، نمک، فلفل و سیر را اضافه کنید. وقتی دوباره بهجوش آمد؛ حرارت را کم کرده و ریزجوش حدود 2 ساعت بپزید؛ تا لپه پخته و نرم شود. شوید و بقیه هویج را به سوپ بیفزایید. حرارت را در حد جوش کنترل کنید و به پخت ادامه دهید تا هویج کمی نرم شود و سوپ به غلظت دلخواهتان برسد. چاشنی را اضافه کنید. فقط یک جوش بزند کافی است. گرم سرو کنید. نوش جان!