Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 09:41

28
مرداد
پیتزا کیپر و بادمجان

پیتزا کیپر و بادمجان

خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در سینی پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر را با سس آغشته کنید. سپس 2 قاشق از پنیر را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب بادمجان، کدو، کیپر، قارچ و پیاز را روی سطح آن قرار دهید

اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 1 عدد

خمیر پیتزا.................. 150 گرم

سس پیتزا........... 2 قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا................. 170 گرم

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده........... 10 ورق

کدو حلقه‌ای خرد کرده................. 10 ورق

کیپر................ 1 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده .................100 گرم

پیاز خرد کرده................. 1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در سینی پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر را با سس آغشته کنید. سپس 2 قاشق از پنیر را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب بادمجان، کدو، کیپر، قارچ و پیاز را روی سطح آن قرار دهید و باقیماندة پنیر را رویش بپاشید. حالا پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

یادآوری: طرز تهیه خمیر پیتزا در شماره 125 مجله آشپزباشی آموزش داده شده است.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه پیتزا، پیتزا کیپر و بادمجان، پیتزا گیاهی تعداد بازديد: 803 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز