ايران كوهستانی :
مواد لازم برای 2 نفر
تخم مرغ.................... 4 عدد
نمك.............. يك هشتم قاشق چايخوري
فلفل سياه .....................يك هشتم قاشق چايخوري
كره....................... 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمهاي سبز (خرد كرده).................دوسوم پيمانه
فلفل دلمهاي قرمز (خرد كرده)............... دوسوم پيمانه
پياز خرد كرده ...............يك چهارم پيمانه
ژامبون.............. 4 ورق نازك
آووكادوي ورقهاي خرد كرده ................يك نصفه
پنير چدار..................... 2 ورق
بیشتربخوانید:
طرز تهیه املت قارچ با پنیر
روشتهیه
تخم مرغها، نمك و فلفل سياه را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه 1 قاشق سوپخوري از كره را در تابهاي به قطر 25 سانتيمتر، بريزيد و روي اجاق آب كنيد. سپس فلفلهاي دلمهاي و پياز را به كره بيفزائيد و 3دقيقه تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند. حالا سبزيجات را از تابه درآوريد و گرم نگه داريد. اكنون باقيماندة كره را در همان تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آنگاه در حدود يك دوم پيمانه از ماية تخم مرغ را درون تابه بريزيد و يك چهارم از مخلوط سبزيجات پخته را رويش بگذاريد و صبر كنيد املت بپزد. سپس نيمي ازورقههاي ژامبون، نيمي از آووكادو و نيمي از پنير را روي املت بچينيد و به كمك كفگير، نيمة ديگر املت را روي اين مواد برگردانيد. به همين ترتيب املت بعدي را نيز آماده كنيد و براي پذيرائي، در بشقاب گرم و مناسبي بگذاريد.