Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:30

16
مرداد
برگر قارچ

برگر قارچ

قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود. آن‌گاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخم‌مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید

سرمه جلیلی:

 

مواد لازم برای  4-6 نفر

قارچ .................... ٥٠٠ گرم

آب ليموترش از................. ١ عدد  لیمو

پياز رنده کرده............ ١ عدد

تخم مرغ  .............. ٣ عدد

آرد ...............   یک‌دوم پيمانه

نمک و فلفل............. به میزان لازم

روغن ..............   یک‌دوم پيمانه

سس مایونز..............2 قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی................... 2 قاشق سوپخوری

سس فلفل.................... 1 قاشق چایخوری

سیر له کرده............... 1 حبه

نان بروتشن..................... به میزان لازم

پياز.................١ عدد

پنیر موزارلا ورقه‌ای دالیا  .................  ٥ ورقه

گوجه فرنگى................ ٢ عدد

 بیشتربخوانید:

همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A

 

 

 

روش‌تهیه

قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود. آن‌گاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخم‌مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید. آن‌گاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ كنيد. سپس سس‌ها و سیر را ترکیب کرد و روی نان‌ها بمالید و برگر قارچ را روی نان قرار دهید و به  ترتيب با پياز، پنیر موزارلا ورقه‌ای و گوجه‌فرنگی حلقه شده تزيين كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: برگر، همبرگر گیاهی، طرز تهیه همبرگر تعداد بازديد: 219 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز