سرمه جلیلی:
مواد لازم برای 4-6 نفر
قارچ .................... ٥٠٠ گرم
آب ليموترش از................. ١ عدد لیمو
پياز رنده کرده............ ١ عدد
تخم مرغ .............. ٣ عدد
آرد ............... یکدوم پيمانه
نمک و فلفل............. به میزان لازم
روغن .............. یکدوم پيمانه
سس مایونز..............2 قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگی................... 2 قاشق سوپخوری
سس فلفل.................... 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده............... 1 حبه
نان بروتشن..................... به میزان لازم
پياز.................١ عدد
پنیر موزارلا ورقهای دالیا ................. ٥ ورقه
گوجه فرنگى................ ٢ عدد
بیشتربخوانید:
همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A
روشتهیه
قارچها را ريز خرد كرده و داخل تابه همراه با آب ليموترش تفت بدهيد تا آب قارچ كشيده شود. آنگاه در ظرف مناسبی قارچ را با پياز، تخممرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید. آنگاه هر بار از مايه به اندازه نارنگی برداشته و در دست به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ كنيد. سپس سسها و سیر را ترکیب کرد و روی نانها بمالید و برگر قارچ را روی نان قرار دهید و به ترتيب با پياز، پنیر موزارلا ورقهای و گوجهفرنگی حلقه شده تزيين كنيد.