Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 18:49

14
مرداد
كباب دَجاجه

كباب دَجاجه

سينه مرغ، ادويه، ترخون، نمك و فلفل را در كاسه مناسبي بريزيد و خوب ورز دهيد. آن‌گاه رويش را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازه 100گرم از مايه برداريد و به سيخ بكشيد و روي آتش كباب كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر

سينه مرغ 2 بار چرخكرده..................... 600 گرم

ادويه مخصوص................... 1 قاشق چايخوري

ترخون خردكرده.................. يك‌دوم پيمانه

نمك و فلفل.................. به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب حلزونی در ماهیتابه

 

روش‌تهیه

سينه مرغ، ادويه، ترخون، نمك و فلفل را در كاسه مناسبي بريزيد و خوب ورز دهيد. آن‌گاه رويش را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازه 100گرم از مايه برداريد و به سيخ بكشيد و روي آتش كباب كنيد. اكنون كباب دجاجه را براي پذيرائي، در ديس مناسبي قرار دهيد و به دلخواه بيارائيد.

يادآوري: ادويه مخصوص اين كباب شامل: زيره، اُرگانو، نعناي خشك، چيلي، فلفل‌سياه و نمك مي‌باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه کباب تعداد بازديد: 189 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز