Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 01:38

6
مرداد
طرز تهیه آش برگ مو

طرز تهیه آش برگ مو

در گزارش زیر طرز تهیه آش برگ مو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش دلگرم، امروز قصد داریم طرز تهیه آش برگ مو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

پیاز: ۱ عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

آب گوشت: ۱ لیتر

لپه: نصف پیمانه

شوید خرد شده: نصف پیمانه

بلغور و برنج: ۱ سوم پیمانه

مرزه: ۲ قاشق غذاخوری

برگ مو: نیم کیلو

نمک، فلفل، زردچوبه، آبغوره و روغن: به مقدار لازم

روش پخت:

در طرز تهیه آش برگ مو ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بوی خامی آن گرفته شود.

آب گوشت را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم. برگ مو‌ها را شسته و به اندازه مناسب خرد می‌کنیم و به مواد در حال جوش اضافه می‌کنیم.

بلغور و برنج را شسته و به مواد اضافه می‌کنیم و شعله را همچنان زیاد نگه می‌داریم. شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می‌کنیم و زیر شعله را ملایم کرده و به آش اجازه پخت می‌دهیم.

گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط کرده و به صورت کوفته‌های ریزی در می‌آوریم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌کنیم و آن‌ها را در یک ربع پایان پخت آش اضافه می‌کنیم. برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم. در پایان آش را با نعنا و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.

برچسب ها: آش برگ مو، طرز تهیه آش برگ مو تعداد بازديد: 165 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز