Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 15:13

6
مرداد
پیتزای مخصوص

پیتزای مخصوص

ابتدا خمير پيتزا را به ضخامت 5/0 سانتيمتر باز كنيد و در قالب چربكرده‌ي پيتزا پهن نمائيد به گونه‌اي كه كف و ديواره‌ي قالب را بپوشاند. آن‌گاه رويش سس گوجه‌فرنگي بماليد و قدري پنیر بريزيد. سپس کالباس، سوسیس، پپرونی و قارچ روي آن بچينيد

مواد لازم

خمیر پیتزا................... 150 گرم

سس گوجه فرنگی.............. 3 قاشق سوپخوري

پنیر موزارلاي رنده‌كرده..................200 گرم

کالباس................70 گرم

سوسیس............... 50 گرم

پپرونی............... 50 گرم

قارچ خردكرده.................. 1 پیمانه

فلفل‌دلمه‌ای خردكرده...............  1 عدد

زیتون خردكرده ............به میزان لازم

كنسرو ذرت ..................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

پنیر پیتزا خانگی + طرز تهیه

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

 

 

روش‌تهیه

ابتدا خمير پيتزا را به ضخامت 5/0 سانتيمتر باز كنيد و در قالب چربكرده‌ي پيتزا پهن نمائيد به گونه‌اي كه كف و ديواره‌ي قالب را بپوشاند. آن‌گاه رويش سس گوجه‌فرنگي بماليد و قدري پنیر بريزيد. سپس کالباس، سوسیس، پپرونی و قارچ روي آن بچينيد و باقيمانده‌ي پنير را بريزيد. حالا با فلفل‌دلمه‌اي، زیتون و ذرت پيتزا را تزئين كنيد و در فر(تاون) گرم‌شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي20 دقيقه بپزيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پیتزا تعداد بازديد: 225 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز