Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:00

15
تیر
ترين پنير و ژامبون

ترين پنير و ژامبون

بلوچيز و كره را در ظرف مناسبي بريزيد. با چنگال پوره كنيد و اندكي نمك و فلفل بزنيد. آن‌گاه پنير چدار را خرد كنيد و همراه با يك قاشق سوپخوري از خامه، در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. چنانچه پنير سفت بود، خامه‌ي بيشتري به آن بيفزائيد

 اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم براي  6 نفر

بلوچيز......................   200 گرم

كره ................. 100 گرم

نمك و فلفل............... به ميزان لازم

پنير چدار................ 150 گرم

خامه‌ي صبحانه.................  2 قاشق سوپخوري

پسته‌ي خرد كرده ............... 50 گرم

ژامبون سرخكرده................ 8 ورق

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه همبرگر تابستانی

 

روش تهیه

بلوچيز و كره را در ظرف مناسبي بريزيد. با چنگال پوره كنيد و اندكي نمك و فلفل بزنيد. آن‌گاه پنير چدار را خرد كنيد و همراه با يك قاشق سوپخوري از خامه، در كاسه‌ي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. چنانچه پنير سفت بود، خامه‌ي بيشتري به آن بيفزائيد تا پوره‌ي نرمي به دست آيد. سپس قالب ديواره بلندي را به اندازه‌ي 7×13 سانتيمتر، با سليفون بپوشانيد و ورقه‌هاي ژامبون را رويش بچينيد. حالا مقداري از مخلوط بلوچيز و كره رويش بريزيد، صاف كنيد و قدري پسته بپاشيد. حالا نيمي از پوره‌ي پنير چدار را رويش بريزيد، صاف كنيد و با ژامبون و پسته بپوشانيد. به همين ترتيب همه‌ي مواد را لابه‌لاي هم در قالب بريزيد و رويش را با فويل بپوشانيد. اينك قالب را در يخچال بگذاريد و پس از 2 ساعت، ترين را برش دهيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ساندویچ، ژامبون، ترين پنير و ژامبون، پنیر چدار تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز