Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:06

13
تیر
ساندويچ بادمجان و پنير با ژامبون

ساندويچ بادمجان و پنير با ژامبون

فر را با دماي 200 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد. روي بادمجان‌ها را با چاقو شكاف‌هائي ايجاد كنيد و 40 دقيقه يا تا زمانيكه پوستشان چروك بخورد، در فر بپزيد.

اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم براي 6 نفر

بادمجان.............  6 عدد كوچك

نمك و فلفل................. به ميزان لازم

سير خرد كرده................. 1 حبه

روغن زيتون............... 8 قاشق سوپخوري

سركه‌ي بالزاميك..................1 قاشق سوپخوري

پنير خامه‌اي (ماسكارپونه).................. 300 گرم

نعناي خرد كرده ................1 قاشق سوپخوري

جعفري خرد كرده................ 1 قاشق سوپخوري

ريحان خرد كرده................ 1 قاشق سوپخوري

گوجه‌فرنگي...................6 عدد

ژامبون.............. 6 ورق

نان فرانسوي يا نان باگت................1 عدد بزرگ

 بیشتربخوانید:

همبرگر هویج ؛ ساندویچی سرشار از ویتامین A

 

 

روش‌تهیه

فر را با دماي 200 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد. روي بادمجان‌ها را با چاقو شكاف‌هائي ايجاد كنيد و 40 دقيقه يا تا زمانيكه پوستشان چروك بخورد، در فر بپزيد.

 همينكه بادمجان‌ها خنك شدند، هر كدام را دو قسمت كنيد و گوشته‌ي آن را با قاشق درآوريد و نمك و فلفل بزنيد. حالا سير و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون سركه‌ي بالزاميك را نيز با 2 قاشق سوپخوري از روغن زيتون مخلوط كنيد و آن را به پنير خامه‌اي بيفزائيد. سپس نمك، فلفل، نعنا، جعفري و ريحان را به مخلوط پنير اضافه نمائيد. آن‌گاه گوجه‌فرنگي‌ها را دونيم كنيد و دانه‌‌هايش را درآوريد و مكعبي ببريد. سپس مايه‌ي پنيري را با ژامبون مخلوط كنيد و گوجه‌فرنگي‌هاي خرد كرده و ريحان را به بادمجان بيفزائيد. اكنون داخل نان‌ها را با اين مواد پر كنيد و در سبد پيك‌نيك بگذاريد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان باگت خانگی

 

 

خواص  جعفری

تمام مسئله این است. مقدار ویتامین‌K آن چیزی است که واقعا شما را تحت ‌تاثیر قرار خواهد داد. جعفری مقدار زیادی از  مواد مغذی را داراست و ویتامین C آن بیش از سه برابر مقدار ویتامین سی پرتقال است. این ماده همچنین غنی از مواد مغذی ضروری دیگر نظیر ویتامین A، آهن، مس و اسید فولیک است. به این ترتیب، جعفری دو برابر مقدار آهن موجود در اسفناج را داراست.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فست فود، ساندویچ، ساندويچ بادمجان و پنير با ژامبون، طرز تهیه تعداد بازديد: 298 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز