Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 11:45

13
تیر
كباب ادويه‌اي با پـلوي بـلغور

كباب ادويه‌اي با پـلوي بـلغور

فيله‌ي گوساله را به تكه‌هاي درشت خرد كنيد و همراه با زيره، فلفل چيلي، تخم گشنيز، روغن زيتون، ماست، سير و نعنا، در كاسه‌ي مناسبي بريزيد. رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. آن‌گاه فيله را به سيخ بكشيد و روي منقل كباب كنيد.

اعظم گلزارمنش:

 

مواد لازم براي 4 نفر

فيله‌ي گوساله...................  750 گرم

پودر زيره ................1 قاشق چايخوري

فلفل چيلي................   يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم گشنيز آسياب كرده.................1 قاشق چايخوري

روغن زيتون ...............2 قاشق سوپخوري

ماست................ 3 قاشق سوپخوري

سير له كرده.................2 حبه

برگ نعناي خرد كرده.............. 2 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی گیلانی ؛ تجربه طعمی جدید

 

 

مواد لازم براي تهيه‌ي پلوي بلغور

بلغور جو يا گندم.............  150 گرم

نمك .................يك‌هشتم قاشق چايخوري

كشمش ............... 100 گرم

قيسي خرد كرده .............100 گرم

روغن زيتون..............  5 قاشق سوپخوري

 

روش‌تهیه

فيله‌ي گوساله را به تكه‌هاي درشت خرد كنيد و همراه با زيره، فلفل چيلي، تخم گشنيز، روغن زيتون، ماست، سير و نعنا، در كاسه‌ي مناسبي بريزيد. رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. آن‌گاه فيله را به سيخ بكشيد و روي منقل كباب كنيد. سپس پلوي بلغور را در ديس مناسبي بكشيد، كباب را رويش بگذاريد و ميل كنيد.

 

بیشتربخوانید:

گمج کباب + دستور تهیه

 

 

روش تهيه‌ي پلوي بلغور: بلغور را دو ساعت بخيسانيد و در قابلمه‌ي مناسبي آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. آن‌گاه بلغور و نمك را در آب‌جوش بريزيد و 5 دقيقه، بپزيد. سپس آن را در صافي بريزيد تا آب اضافيش گرفته شود. بلغور، كشمش، قيسي و روغن زيتون را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

 

خواص  بلغور

«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شده‌ای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدرات‌هایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شده‌اند، بلغور گندم منبع بهتری از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌هاست.

بلغور چربی کمی دارد، مقدار زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد، ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب تعداد بازديد: 217 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز