Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:47

22
خرداد
برانچ چیست؟ به همراه طرز تهیه تست فرانسوی

برانچ چیست؟ به همراه طرز تهیه تست فرانسوی

برانچ صبحانه‌ای است که دیرتر از ساعت معمول و معمولا در حجم بیشتر بین ۱۰ صبح تا ۲ بعدازظهر خورده می‌شود.

به گزارش کتاب کاله،کلمه برانچ از ترکیب دو کلمه Breakfast و Lunch ایجاد شده است و همان طور که از معنی این دو کلمه پیداست به ترکیب صبحانه و ناهار گفته می‌شود. در واقع برانچ صبحانه‌ای است که دیرتر از ساعت معمول و معمولا در حجم بیشتر بین ۱۰ صبح تا ۲ بعدازظهر خورده می‌شود. مفهوم برانچ در اواخر سده نوزدهم در انگلستان به وجود آمده و در اوایل قرن بیستم در آمریکا محبوبیت پیدا کرد. از آنجا که بیشتر افراد تنها در روز‌های تعطیل فرصت دارند بیشتر در تخت‌خواب بمانند، برانچ وعده غذایی است که آخر هفته‌ها تهیه می‌شود.

خوراکی‌هایی که یک میز برانچ شامل آن‌ها می‌شود معمولا به شکل بوفه سرو می‌شوند؛ از خوراکی‌های یک صبحانه سنتی مثل پنیر، سوسیس و پنکیک بگیرید تا غذا‌هایی که برای ناهار خورده می‌شوند مثل ماهی و سرخ کردنی‌ها. یکی از خوراکی‌هایی که می‌توانید برای برانچ درست کنید تُست فرانسوی کرم بروله با توت فرنگی است که می‌خواهیم طرز تهیه آن را در این مطلب توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان تست مخصوص

نان تست فرانسوی ..................۵۰۰ گرم

تخم مرغ ................پنج عدد به اضافه دوعدد زرده

شکر.................. دو قاشق غذاخوری

شیر توت فرنگی.................. سه فنجان

آب پرتقال................. یک قاشق غذاخوری

پودر وانیل............... یک قاشق چای‌خوری

خلال پوست پرتقال ....................یک قاشق مرباخوری

نمک............... به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

توت فرنگی.............. پنج عدد

شکر............. سه قاشق غذاخوری

آب پرتقال................. دو قاشق چای‌خوری

کره............... ۱۰۰ گرم

شکر قهوه‌ای............... یک فنجان

طرز تهیه تست فرانسوی با مربای توت فرنگی برای برانچ

تست فرانسوی

حداقل از ۲ تا ۴ ساعت قبل فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. تکه‌های نان را روی سینی فر که از قبل روی آن کاغذ روغنی قرار داده‌اید بچینید. بعد از قرار دادن سینی داخل فر گرم، فورا فر را خاموش کنید و بگذارید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه نان‌ها داخل فر بمانند تا بر اثر گرما خشک شوند. می‌توانید به جای این کار از دستگاه تُستِر استفاده کنید.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه زرده اضافی و شکر هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. شیر توت فرنگی، آب پرتقال، وانیل، خلال پوست پرتقال و نمک را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

نان‌های تست شده را کف یک تابه بزرگ بخوابانید، مخلوط به دست آمده را روی آن بریزید و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید. نان‌ها را پشت و رو کنید و ۳۰ دقیقه دیگر هم به حال خود بگذارید. می‌توانید روی آن‌ها را بپوشانید و شب داخل یخچال قرار دهید.

مربای توت فرنگی

توت فرنگی‌ها، شکر و آب پرتقال را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا توت فرنگی‌ها آب بیاندازند و نرم شوند.

فر را کمی زودتر با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کره را در یک ماهیتابه کوچک با حرارت زیاد گرم کنید، سپس شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.

یک کاغذ روغنی را روی یک پد سیلیکونی آشپزی قرار داده، مخلوط شکر را به طور مساوی روی آن بریزید، نان‌های خیس شده را روی شکر‌ها قرار دهید و در آخر ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند و پف کنند.

نان‌های تست را در حالی که سمت شکری آن‌ها رو به بالا است در ظرف مخصوص سرو کنید و روی آن‌ها را با مربای توت فرنگی که درست کرده‌اید بپوشانید.

تهیه این دسر دو ساعتی وقت لازم دارد، اما نتیجه آن بسیار لذت بخش است.

برچسب ها: مربای توت فرنگی، صبحانه، نان تست، طرز تهیه مربای توت فرنگی تعداد بازديد: 341 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز