Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:09

19
خرداد
دستور پخت پاسـتا آرابیاتا

دستور پخت پاسـتا آرابیاتا

در این مطلب روش تهیه پاسـتا آرابیاتا آموزش داده شده است.

به گزارش شبکه آشپزی، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاسـتا آرابیاتا  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

نمک و فلفل ..............به اندازه نیاز

پنیر پارمزان رنده‌شده............. بیست و پنج گرم یا ۱ قاشق غذاخوری

پاستا پنه............. سیصد و پنجاه گرم

آویشن............... ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز............... یک چهارم قاشق چایخوری

گوجه فرنگی خردشده................ چهارصد گرم

سیر............... ۳ حبه

روغن زیتون............. ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقیقه بپزید. برای درست کردن سس، در ظرفی روغن بریزید و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی و بقیه مواد را اضافه نمایید. وقتی سس درست شد. (وقتی سس آماده است که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کنید با سس قاطی کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید.

برچسب ها: پاستا، آموزش آشپزی تعداد بازديد: 408 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز