Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:15

20
خرداد
ته‌چین قارچ و گردو

ته‌چین قارچ و گردو

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس رب‌انار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

معصومه عيوضي:

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج ایرانی........................ 300 گرم

روغن کنجد............. 6 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده................. 1 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده .............200 گرم

گردوی خرد کرده ............50 گرم

اسفناج خرد کرده............. 400 گرم

رب انار (ملس)......................... 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه ....................به میزان لازم

ماست چکیده................... 2 قاشق سوپخوری

زردة تخم مرغ.............. 2 عدد

زعفران حلکرده............. 4 قاشق سوپخوری

کرة گیاهی خرد کرده ............20 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

 

 

 

روش‌تهیه

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه نیمی از روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و  پیاز را در آن تفت دهید. حالا قارچ، گردو و اسفناج را افزوده و تفت دهید. سپس رب‌انار، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک ماست، زردة تخم‌مرغ‌ها، زعفران و باقیماندة روغن کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون نیمی از برنج را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه کف تابة مناسبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب کنید و برنج مخلوط کرده با ماست را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. حالا مایة فراهم کردة میانی را روی آن بریزید. به گونه‌ایکه در حدود دو سانتیمتر از لبه‌ها خالی بماند.

اکنون باقیماندة برنج را روی این لایه بریزید و رویش کره بچینید. سپس ته‌چین را به مدت تقریبی 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.

 بیشتربخوانید:

 

 

خواص  قارچ

قارچ کلسترول و چربی ندارد و میزان کربوهیدراتش هم کم است؛ پس مقدار زیادی پروتئینِ کم‌چرب به بدن‌تان می‌رساند. یکی دیگر از خواص قارچ این است که فیبر و آنزیم‌های خاصی در آن وجود دارند که به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کنند. توازن و تعادل بین سطح کلسترول بد (LDL) و کلسترول خوب (HDL) برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی مثل تصلب شرایین، حمله‌ی قلبی و سکته ضروری است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ته چین، غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه ته چین تعداد بازديد: 360 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز