Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 05:29

14
خرداد
پاستا با سس آووکادو

پاستا با سس آووکادو

پاستا را در قابلمة حاوی آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه روغن کنجد را در تابة مناسبی بریزید و پیازچه، سیر، زنجفیل، براکلی و قارچ را در آن تفت دهید. حالا شیر، خامه، جعفری، آویشن، نمک، فلفل و پورة آووکادو را در ظرف مناسبی بریزید

معصومه عيوضي:

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

پاستای شکلدار..................... 250 گرم

روغن کنجد .................2 قاشق سوپخوری

پیازچة خرد کرده.............. 6 ساقه

سیر له کرده................. 1 حبه

زنجفیل رنده کرده...................یک دوم قاشق چایخوری

براکلی خرد کرده.................. 100 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده.................. 150 گرم

شیر.................... 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

خامة صبحانه................ 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

جعفری خرد کرده.............2 قاشق سوپخوری

آویشن.................. 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه ....................به میزان لازم

پاپریکا ..................به میزان لازم

آووکادوی پوره کرده................. 1 عدد

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامه‌ای و خوشمزه

 

 

 

روش تهیه

پاستا را در قابلمة حاوی آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه روغن کنجد را در تابة مناسبی بریزید و پیازچه، سیر، زنجفیل، براکلی و قارچ را در آن تفت دهید. حالا شیر، خامه، جعفری، آویشن، نمک، فلفل و پورة آووکادو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به مواد درون تابه بیفزائید و هم بزنید. اکنون پاستا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و سس فراهم کرده را رویش بریزید. آن‌گاه پاستا را با گوجه‌فرنگی خشک، پنیر سفید و زیتون سیاه بیارائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پاستا، طرز تهیه سس تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز