معصومه عيوضي:
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستای شکلدار..................... 250 گرم
روغن کنجد .................2 قاشق سوپخوری
پیازچة خرد کرده.............. 6 ساقه
سیر له کرده................. 1 حبه
زنجفیل رنده کرده...................یک دوم قاشق چایخوری
براکلی خرد کرده.................. 100 گرم
قارچ ورقهای خرد کرده.................. 150 گرم
شیر.................... 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
خامة صبحانه................ 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
جعفری خرد کرده.............2 قاشق سوپخوری
آویشن.................. 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه ....................به میزان لازم
پاپریکا ..................به میزان لازم
آووکادوی پوره کرده................. 1 عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پاستا چیکن فاهیتا؛ خامهای و خوشمزه
روش تهیه
پاستا را در قابلمة حاوی آب جوش و نمک بپزید و آبکشی کنید. آنگاه روغن کنجد را در تابة مناسبی بریزید و پیازچه، سیر، زنجفیل، براکلی و قارچ را در آن تفت دهید. حالا شیر، خامه، جعفری، آویشن، نمک، فلفل و پورة آووکادو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به مواد درون تابه بیفزائید و هم بزنید. اکنون پاستا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و سس فراهم کرده را رویش بریزید. آنگاه پاستا را با گوجهفرنگی خشک، پنیر سفید و زیتون سیاه بیارائید.